magnetron.png

De magnetron als stoomoven

Ja, je leest het goed. Al ons vlees is in de magnetron te bereiden. En daar wordt het zelfs extra lekker van! Je hoeft niet bang te zijn dat het vlees uitdroogt of taai wordt. We hebben er namelijk lang aan gewerkt om te zorgen dat het vlees lekker mals en smaakvol blijft in de magnetron, met een goede ‘bite’. Dat is vooral te danken aan de verpakking. Ons Keukengeheimen vlees is namelijk verpakt in een speciaal ontwikkelde kartonnen braadslee met een uniek inlegroostertje. Het is magnetron- én ovenbestendig, hartstikke handig dus.

Door een klein laagje water onder het roostertje te gieten voordat het vlees de magnetron in gaat, wordt het vlees als het ware ‘klaargestoomd’. Hierdoor wordt het niet taai, droog of vet en bespaar je veel tijd en stress. En dat is toch heerlijk!

serveersuggesties.png

Serveersuggesties

Buffetten, warm en koud

Krijg je veel bezoek en wil je graag groots uitpakken met een leuk buffet? Presenteer de Family Kitchen Keukengeheimen producten op leuke schalen met verse garnering en een lekker sausje erbij en je zult zeker veel complimenten krijgen.

Belegde broodjes

Keukengeheimen producten kunnen behalve bij de warme maaltijd ook goed gebruikt worden als brood(jes)beleg. Denk bijvoorbeeld aan een stokbroodje met warme beenham en honing-mosterd saus of een broodje ‘warm vlees’ met plakjes warme fricandeau en satésaus.